Perhetapahtumassa kaikilla oli hauskaa

syyskuu 23, 2010 | Kategoria: Yleinen

Koko perheen tapahtuma järjestettiin Nummelan koululla 19.9.2010. Paikalla oli toista sataa osallistujaa aivan pienistä vauvoista isovanhempiin. Yksi suosituimmista pisteistä oli kasvomaalaus, jonne oli välillä pitkätkin jonot. Satunurkkauksessa lapset kävivät lukemassa kirjoja tai esimerkiksi rakentamassa palapelejä. Puffetti tarjosi herkullista tarjottavaa ja arpajaisissa oli mahtavat palkinnot. Pääesiintyjänä Peppi hauskuutti, laulatti ja liikutti kaikki osallistujia – myös vanhempia. Kaikilla tuntui olevan hauskaa ja lapset lähtivät kotiin ilmapallon kera.

Vihdin Vasemmistoliitto päätti jo vuonna 2009 tavoitteekseen järjestää vuosittain koko perheen tapahtuma, joten jatkoa on varmasti luvassa.

Valtuustopuheet ja aloitteet löydät täältä

Haku

Vasemmistoliitto