Sari Virta jatkaa Vihdin Vasemmiston puheenjohtajana

marraskuu 29, 2012 | Kategoria: Yleinen

Vihdin Vasemmistoliiton syyskokous valitsi Sari Virran jatkamaan puheenjohtajana. Varapuheenjohtajaksi valittiin Tapio Pulkkinen, kun pitkään puheenjohtajistossa toiminut Raine Jakka luopui tehtävästä. Sihteerinä jatkaa Karita Seuranen. Muut johtokunnan jäsenet ovat Heidi Gröndahl, Maija Jakka, Markus Kanta-oksa, Aarno Lalu, Taina Lehtisalo ja Kaisa Leskinen.


Vihdin Vasemmisto jatkaa kuntalaisia kuuntelevaa toimintaansa. Kunnan henkilöstö nähdään arvokkaana voimavarana, jonka työhyvinvointiin on kiinnitettävä huomiota myös vaikeina kuntatalouden aikoina. Kunnan elinkeinopolitiikassa Vihdin Vasemmisto haluaa tukea myös pienyrittäjiä ja itsensä työllistäjiä, joita alkaa olla yhä enemmän pienyrittäjinä. Puolueosasto valmistautuu myös Vasemmistoliiton ensi kesän puoluekokoukseen, joka pidetään kesäkuussa Tampereella.
Vihdin Vasemmisto pitää 20-vuotisjuhlat vielä tämän vuoden puolella ja kutsuu kuntalaisia, kannattajiaan ja vihtiläisiä yhdistyksiä 13.12. klo 18 Nummelan nuorisokeskus Klubin tiloihin alkaen klo 18 glögilasillisen äärelle.

Valtuustopuheet ja aloitteet löydät täältä

Haku

Vasemmistoliitto